Dokumentární stanice Adventure TV odstartovala zkušební vysílání v češtině

3. prosinec 2018

Program je od počátku dostupný operátorům ve vysokém rozlišení. V jeho vysílání se objevují dokumentární pořady věnované lovu, rybolovu a divoké přírodě.

Dokumentární kanál Adventure TV je po hudební televizi Power TV druhou stanicí polské společnosti Michał Winnicki Entertainment, která je dostupná na českém trhu. Program byl v uplynulých dnech zařazen ve vysokém rozlišení do nabídky on-line platformy Lepší.TV, intenzivní jednání probíhají pochopitelně ale i s dalšími hráči na trhu včetně těch největších. Zájem o tuto stanici měl například podle informací portálu digitální rádio kabelový operátor UPC Česká republika. Ten již v uplynulých týdnech zařadil do nabídky Power TV HD.

Ukázka z vysílání české verze dokumentární stanice Adventure TV

Vysílání stanice Adventure TV je zaměřeno zejména na muže. Jak z jejího názvu vyplývá, orientuje se zejména na dobrodružné formáty a je věnovaná primárně mužskému publiku. Adventure TV může konkurovat vzhledem ke svému zaměření hned několika programům. Divákům nabízí pořady věnované rybaření nebo lovu, kterému se již na našem trhu věnuje kanál Fishing and Hunting, ale také divoké přírodě, kterou má ve svém hledáčku Nat Geo Wild. Jak upozornil naši redakci čtenář Vlado, vysílání Adventure TV je pochopitelně lokalizováno.

autor: lukpo
Spustit audio

Související