Divokej Bill vystoupí v Hard Rock Cafe. Chtějí podpořit kampaň proti rakovině prsu

15. říjen 2019

Rockovou kapelu Divokej Bill čeká ve středu 23. října koncert v Hard Rock Cafe. Podpoří tak kampaň proti rakovině prsu Pinktober. Výtěžek z celé akce půjde organizaci Mamma Help.

Měsíc říjen upozorňuje každoročně na problém rakoviny prsu u žen. Takzvaný Pinktober podporuje pacientky s tímto onemocněním. A právě Hard Rock Cafe Praha v rámci kampaně získává peníze, které věnuje organizaci Mamma Help. A Divokej Bill se také připojil.

 „Proč v rámci Pinktoberu a dlouhodobé příjemné spolupráce s HRC nespojit na první pohled dva naprosto neslučitelné a nepropojitelné světy. Na jedné straně Divokej Bill, milovaná kapela koncertních pódií a letních festivalů, za kterou jezdí fanoušci všech věkových kategorií z celé republiky a na druhé straně nezisková pacientská organizace Mamma Help, která má ale také v celé republice centra, kde zkušené terapeutky pomáhají ženám s rakovinou prsu,“ uvedla ředitelka neziskovky Jana Drexlerová. „Na koncert se opravdu moc těšíme. Občas je těžké dostat kolegyně z Moravy do Prahy, ale tady nezaváhaly ani minutu,“ dodala s úsměvem.

Kapela Divokej Bill odehraje ve středu 23. října více jak hodinový koncert. Benefiční vstupenky jsou právě v prodeji a stojí 450 korun.

autor: jp
Spustit audio