12. ledna 2021 odstartuje v Česku Paramount Network, nahradí stanici Prima Comedy Central

4. prosinec 2020

Stanici Prima Comedy Central si mohli diváci naladit poprvé 14. prosince 2015. K dispozici je jak v placených nabídkách tak v DVB-T2 multiplexu 24. Od ledna 2021 zůstávají pod novým označením Paramount Network zachovány komediální prvky a ve večerních hodinách se mohou diváci těšit na filmy studia Paramount.

Stanice Prima Comedy Central po pěti letech končí, na její místo nastoupí značka Paramount Network. Program kanálu bude nově kombinovat známé komediální show, mezi které patří Comedy Club, Taková moderní rodinka nebo Červený trpaslík, spolu s filmy. Mediální zastupitelství stanice bude spadat nadále pod Media Club, při jednáních s operátory společnost Axocom. Lokální spolupráce se skupinou Prima podpořila představení kanálu na českém trhu poskytnutím jména zavedené značky.

Programové schéma stanice Paramount Network

Proměnou kanálu Prima Comedy Central na Paramount Network reaguje společnost ViacomCBS na vývoj trhu a potřeb diváků. „Paramount Network je nedávno představená globální značka společnosti ViacomCBS, poskytující všeobecnou zábavu. Navazuje na odkaz ikonické hollywoodské značky, a obohacuje tak programové jádro kanálu, složené z komedií, o oceňované a vzrušující seriály a filmové trháky,“ uvedl Daniel Reszka, Vice President Comedy and Entertainment Brand, ViacomCBS Networks pro náš region.

Logo televizní stanice Paramount Network

V hlavním vysílacím čase nabídne kanál každý večer filmové snímky studia Paramount. První dny vysílání po takzvaném rebrandingu se diváci mohou těšit na Terminál s Tomem Hanksem, snímky s Eddiem Murphym Policajt z Beverly Hills a Záměna, nominované na Zlatý glóbus, nebo na film Americká krása, v němž hlavní mužskou roli ztvárnil Kevin Spacey. Snímek byl oceněn Oscarem, dočkal se i Zlatých glóbů a ocenění BAFTA. Stanice je k dispozici jak v placených službách, tak i v DVB-T2 multiplexu 24 Digital Broadcasting.

autor: lukpo
Spustit audio

Související